surt@delcercle:~$

Blog destinat a combatre la cibervigilancia a la que ens sotmeten grans corporacions tecnocapitalistes.
 

#Dia internacional del programari lliure

Creat per Fck5y5 el 30 August 2018 · 288 cops Arxivat a Software lliure

El proper dissabte 15 de setembre se celebra de forma internacional el Dia de la Llibertat del Programari o Software Freedom Day, diada que compta amb el suport de la Digital Freedom Foundation i el suport d’empreses i organitzacions com la Free Software Foundation Europe.

Des de l'any 2005 a Barcelona la gent de caliu.cat són els encarregats d'organitzar la jornada i aquest any 2018 Surt del Cercle estarà a la xerrada sobre les xarxes lliures, ens veurem a l’Ateneu La Bòbila de Nou Barris, al carrer de l’Estudiant, 26, amb un conjunt de xerrades diverses que ocuparan la tarda des de les 16:30 h i fins a les 20:30 h, en concret la xerrada sobre el Fedivers serà a les 19:30.

Podeu veure totes les activitats a: http://dlp.caliu.cat

És important aquesta celebració per educar al públic general sobre els beneficis d’usar programari lliure i conseguir que l'humanitat sigui usuaria de la tecnologia i no esclava d'ella, malauradament en l'actualitat grans corporacions tecnològiques estan prenent el control d'internet i del software que fem servir a diari però cada vegada tenim menys control sobre el seu funcionament i les dades que enmagatzeman.

Gràcies al programari lliure i les seves quatre llibertats podem aconseguir sortir del cercle prenent el control de la tecnològia, empoderant al usuari que tindrà el control de la seva màquina i les seves dades.

La nostre obligació es mostrar les diverses alternatives que existeixen al nostre abast sobre xarxes socials que són unes grans desconegudes pel públic general.

Com es habitual hem preparat una imatge per compartir en xarxes socials que us deixem aquí sota. Ens veiem a la xerrada no hi falteu!

Free software Day 2018

Aquest article no te cap tipus de llicència ni res, pot fer amb ell el que vulguis, no ho oblidis copia, difon i pirateja.