surt@delcercle:~$

Blog destinat a combatre la cibervigilancia a la que ens sotmeten grans corporacions tecnocapitalistes.
 

#Crear un compte anònim a Facebook

Creat per Fck5y5 el 19 May 2018 · 908 cops Arxivat a GAFAM

Aquest article ha quedat antiquat, l'algoritme de Facebook ha estat modificat.

Des de surtdelcercle no recomanem en cap cas fer servir xarxes socials centralitzades per la seva falta d'ètica cap al usuari però potser en algun cas volem tenir accés a tots els seus continguts i no ens queda un altre que fer un registre ja que tots sabem que sense iniciar sessió al cap d'un cert temps aquestes xarxes et bloquejen el contingut.

Nosaltres intentarem obtenir un compte de Facebook enganyant al sistema amb dades falses, la idea es fer servir la xarxa Tor per ocultar la nostra identitat i alguns serveis online per si ens demana identificacions com email o número de telèfon.

El primer que hem de fer és visitar Projecte Tor i descarregar l'última versió del navegador Tor, és important que sigui de la pàgina oficial i tenir el navegador en la seva última versió, si no es l'oficial o bé el tenim desactualitzat ens arrisquem a què la nostra seguretat estigui compromesa ja d'entrada.

Be l'instal·lem i executem, hem de tenir obert ja un navegador Firefox amb aquest aspecte...

Navegador Tor

Des de el navegador Tor entrarem a la pàgina de Facebook, es important recalcar que quan fas servir una identitat oculta no convé obrir en el navegador mai serveis amb sessió iniciada que puguin delatar-te, per exemple una pestanya del navegador amb Gmail i la sessió de Google iniciada. El navegador Tor desactiva per defecte javascript en les pàgines que visitem però qualsevol dia podem cometre un error i algun script identificar la nostre identitat per una errada d'aquestes.

Bé, ja hi som, estem navegant a través de la xarxa Tor i em accedit a la pàgina d'inici de Facebook, potser veieu que la càrrega de pàgines es lenta, no ús amoïneu ja és normal, el navegador Tor fa que el nostre sol·licitud viatgi per un circuit que modifica 3 vegades la nostra ip encriptant la nostra sol·licitud com si les capes d'una ceba és tractes de forma que és molt difícil capturar el tràfic i saber qui és la persona que sol·licita una adreça.

Podeu veure el circuit que fa servir el vostre navegador, sol·licitar un de nou i canviar la identitat. Tot això ho trobareu a l'icona de la ceba que hi ha al costat esquerra de la barra de cerca del navegador.

És important que mirem la procedència de la nostra ip a la sortida del circuit Tor, en el meu cas m'otorga una identitat Suïssa, això es important per escollir un número de telèfon apropiat si no volem despertar sospites, sobretot quan és tracta de Twitter que depenen de la teva ip t'otorga ja per defecte el prefix telefònic del teu país i no el pots modificar.

A continuació us deixo amb unes quantes pàgines que ofereixen números de telèfon temporals, trobareu molts més cercant pel terme "sms temporal" al vostre motor de cerca preferit, necessitarem dels seus serveis per obtenir un sms d'aprovació per part de Facebook.

A continuació també us deixo alguns serveis de email temporal que poden servir, ja que si el número de telèfon falla o preferiu aquesta segona opció podeu fer-la servir però ja esteu avisats a Twitter no bastarà amb el email fals.

Si veiem que no trobem un número de telèfon apropiat per la procedència de la nostra ip falsa doncs podem sol·licitar al navegador Tor una nou circuit per la pàgina, en uns segons ha reconduït el tràfic i m'ha donat una ip de França i veig que a les pàgines del sms temporal tinc un número de telèfon d'origen francès doncs anem a provar...

Omplo totes les dades que em demana Facebook amb dades falses lògicament i provem sort, moltes vegades us trobareu que el número ja l'han fet servir doncs feu servir un correu electrònic temporal de la llista que serveix igualment, en el cas de Facebook és més ràpid fer servir el email però no us escapareu quan es tracti de Twitter.

Bé si tot ha anat bé el registre de Facebook ja esta complet i ens diu que ha enviat un correu de verificació a la nostra bustia, ja ets nostre carellibre!

Confirmació Facebook

Lògicament obrim el mail des de Tor, en cap moment em fet cap moviment fora de la xarxa Tor, i cliquem el enllaç que ens han enviat, ja som dins amb la nostra identitat falsa per fer el que vulguem però tingueu en compte una cosa, una vegada dintre no us relacioneu amb la gent que coneixeu amb la vostra identitat real i no us seguiu a vosaltres mateixos, l'algoritme de Facebook és expert en connectar persones, aquesta és una identitat falsa que res té a veure amb la real.

Nova Identitat

Aquest article no te cap tipus de llicència ni res, pot fer amb ell el que vulguis, no ho oblidis copia, difon i pirateja.